Hallo!

 

Ik ben Thara, leefstijlcoach in Rotterdam en omgeving.

 

Al sinds mijn middelbare schooltijd was het mijn droom advocaat te worden. Na mijn Bachelor en Master Rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik dan ook direct bij een advocatenkantoor gaan werken. Na een tijdje merkte ik echter dat ik begon te twijfelen: 'Is dit echt mijn droombaan? Word ik hier gelukkig van?' Een gedachte waarvan ik een beetje schrok, want dit wilde ik toch altijd? Toch ben ik toen om mij heen gaan kijken en ben ik mij gaan focussen op de dingen die ik écht leuk vind om te doen, mijn energiegevers: coachen, interesse voor voeding en beweging, uitgaan van het positieve. Zo kwam ik uit bij de opleiding tot leefstijlcoach bij Sonnevelt. Alles viel op z'n plek. Deze opleiding heb ik in december 2021 met succes en veel plezier afgerond. 

 

Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor gezondheid en terecht. Na zelf te hebben ervaren hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, is mijn advies: blijf niet zitten, maar doe hier iets aan! Je leert veel over jezelf, het geeft je nieuwe inzichten en opent nieuwe deuren.

 

Met die intentie heb ik in 2022 Fytaal in het leven geroepen. Een bedrijf waarin mijn passie voor een gezonde leefstijl en werken met mensen samenkomen. Samen met jou vinden wij de balans in jouw leven (terug). Graag help ik jou op weg naar een fysiek en mentaal gezond leven en ben ik betrokken bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Belangrijk zijn voor mij: een persoonlijke aanpak, het meedenken met behoeftes en gedachtes en het samen aangaan van een avontuur naar een gezond en gelukkig leven!

 

Ik kan niet wachten om deze uitdaging samen met jou aan te gaan. Maak jij die eerste stap? Het begint bij jou!

 

 

Thara Maas

Over mij

De leefstijlcoach in Rotterdam en omgeving

Voor jouw fysieke en mentale gezondheid!